Wiener
testtekercselés

Aromaterápiás
Fáslizós alakformálás

Wiener
testtekercselés

Aromaterápiás
Fáslizós alakformálás

Wiener testtekercselés

Figurart Wiener testtekercselés Dunaharaszti
Wiener testtekercselés figurart testszépító center dunaharaszti

Wiener Kosmetikum – mert a nyári alak télen készül

Karcsúsítás 4-szeres hatékonysággal

A karcsúsító aromaterápia és a fáslizó eljárás ezen kombinációja a legtermészetesebb, legújabb, és leghatékonyabb kozmetikai testkezelési módszer arra, hogy centimétert veszítsünk testünk körfogatából, s egyúttal megszépüljön a bőr, csökkenjen a cellulit és a nyúlási csíkok.

A legtermészetesebb és leghatékonyabb kozmetikai kezelés

A Wiener Kosmetikum® aromaterápiás testfáslizás egy természetes anyagokkal dolgozó, egyedülállóan eredményes testkezelési eljárás, amelyet a szakma a Nemzetközi Feltalálói Nagydíjjal jutalmazott! A Wiener Kosmetikum segít a fogyásban, de a szülés, fogyás utáni visszafeszesedésben is tökéletes. Ez egy olyan fantasztikus eljárás, amely már az első kezelés után is látható eredményeket biztosít. Önmagában vagy alakformáló gépi kezelések kiegészítéseként is nagyon jó választás.

Egy kúra általában 10 kezelésből áll egy hónapon belül. 

Hogyan működik Wiener féle fogyasztó kezelés?

Egy átlagos fogyókúra esetén az arcunk lefogy, a felsőtestünk szemmel láthatólag összeesik, a kényes területeken azonban semmi sem történik.
Az aromaterápiás fáslizó módszerrel viszont onnan fogyunk le, ahonnan szeretnénk! Vagyis a combról, a hasról és a fenékről! Ugye mennyire fantasztikus?
Az aromaterápiás fáslizás a különféle testfelépítésekre egyéni fásli technikákat alkalmaz. Így minden testet a kritikus részeken lehet alakítani és tartósan feszessé tenni.

A megfelelő hatás elérésének feltételei

A kezelések akkor hatékonyak, ha a vendég betart néhány fontos szabályt.

3 óra
———–
Három-három és fél órával a kezelés előtt a kezelt személy nem vehet magához szilárd ételt, mert egyébként a szervezet a vérben található tápanyagokat használja fel a kezelés során, és nem a lerakodott zsírtartalékokat égeti el!

3 liter
———–
Vendégünk fogyasszon legalább napi 2,5 -3 liter folyadékot, cukormentes gyümölcslevet, ásványvizet, vizelethajtó, salaktalanító teákat. Alkoholt és szénsavas italokat azonban egyáltalán nem! A megfelelő folyadékmennyiség elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy a szervezet megfelelőképpen tudja metabolizálni, lebontani a tárolt zsírokat.

4 óra
———–
Fontos információ, hogy a kezelés után a vendég 3-5 óráig nem zuhanyozhat!

A kezelés menete

*A kezelésre egyszerhasználatos fehérneműt biztosítunk!

1. Hatóanyag
A speciális, széles fáslikat hatóanyagba mártjuk és hagyjuk alaposan átitatódni. A kezelendő területre vékony rétegben felvisszük a problémának megfelelő aromaolajat és gyengéden bemasszírozzuk. Visszér, hajszálértágulat vagy vérömleny esetén ezeket a részeket helyileg védjük, biztosítva, hogy ezek a területek hűvösek maradnak.

2. Tekercselés
Az előkészített nedves fáslikat közvetlen a térd feletti résztől kezdődően a combra, a fenékre és a hasra tekerjük. A fáslizást álló testhelyzetben végezzük.

3. Pihenés
A megfelelő technikával felhelyezett fáslik már önmagukban is feszesítik a kötőszövetet. A fáslik felhelyezése után a Vendéget lefektetjük, a bepólyázott testrészeket az előkészített nylonfóliával beborítjuk. Könnyű takaróval betakarjuk és kb. 45-50 percig hagyjuk a pakolást hatni.

4. Utókezelés
A hatóidő letelte után a fáslikat lebontjuk és a bőr sajátosságainak megfelelő utókezelő anyag felvitelével a kezelést befejezzük.


Felhasználási terület:
alakformálás, méretcsökkentés, zsírbontás, cellulit kezelése, salaktalanítás, bőr és kötőszövet feszesítése.