RÓLUNK

Figur’ART Testszépítő Center

„Formáld a tested szépítsd a jövőd!”
Megszületett egy jelmondat és ezzel együtt megvalósult egy álmunk.
Létrehoztunk egy olyan helyet, ahol az emberi test és fitnesz tudományát összekapcsoltuk a jelenleg létező legfejlettebb technológiákkal.

Exkluzív szalonunkban ötvöztük a természetes testkezelő eljárásokat az innovatív gépi kezelésekkel. Jelenleg legkorszerűbb testszépítő gépeinkkel nyújtunk professzionális segítséget mindenkinek, kortól, nemtől függetlenül, hogy szépüljön, épüljön és egyben testben és lélekben is gyógyuljon nálunk.

Egyéni, személyre szabott kezeléseket, kúrákat a legnagyobb körültekintéssel alakítunk, formálunk a hozzánk bizalommal forduló vendégeinknek.
Célunk, hogy minél hatékonyabban szolgáljuk ki vendégeink igényét és vágyát arra, hogy egészségesebb testben, egy szebb jövőben élhessék hétköznapjaikat.

Csúcstechnológiás testkezelő gépeink alkalmasak a hosszantartó, illetve végleges eredmények eléréséhez. Dél-Koreából, Angliából, Ausztriából és Magyarországról származó gépeinket és eljárásainkat gondosan válogattuk össze, hogy MINDENKI számára elérhető legyen a fájdalommentes és biztonságos alakformálás-zsírbontás. Továbbá csodálatos Bio-komputerünkkel a test szépítésén felül fizioterápiás kezeléseket is nyújtunk.

Nagyon sok szeretettel és gondoskodással várjuk minden kedves vendégünket, aki ebben a rohanó világban gyors, hatékony és célratörő segítséget szeretne kapni felsőkategóriás orvosesztétikai gépgyártók által megalkotott gépeinkkel.

„Formában az Egészség!”
Figur’Art TestSzépítő Center és a Mályvarózsa Vitálbár csapata.