Lipo1060

A jelenleg elérhető legfejlettebb lokális zsírbontó technológia.

Lipo1060

A jelenleg elérhető legfejlettebb lokális zsírbontó technológia.

Lézeres zsírbontás

Eunsung Lipo1060 a legkorszerűbb alakformálás

EURÓPÁBAN ELSŐKÉNT NÁLUNK!
LIPO1060 TESTKARCSÚSÍTÓ RENDSZER

A Lipo1060 Lézeres Zsírbontó gépünk egy orvos-esztétikai gép, amely a leggyorsabb és legegyszerűbb megoldást kínálja a makacs zsírlerakódások esetén: a nem invazív zsírcsökkentést természetes lipolízis révén. Segít csökkenteni a kezelt területek (has, derék, combok, kar, popsi) kerületét és feszesebb bőrt kölcsönöz.

A gép egyedülálló technológiát alkalmaz, amely segít javítani a bőr általános megjelenését és textúráját, hogy egy non-invazív eljárással álmai testét adja!

🚫Egészséges, aktív életmódot folytat, de még mindig makacs zsírpárnákkal küzd?
🚫Vannak olyan területek, amelyek nem mozdulnak meg függetlenül attól, hogy milyen diétát vagy testmozgást alkalmaz?

Akár hiszi, akár nem, a fogyasztók 86%-át zavarja a túlsúly a testén!

Szerencsére van mód arra, hogy közelebb kerüljön ahhoz az alakhoz, amelyre törekszik anélkül, hogy műtétet kellene igénybe vennie. A Lipo1060-as koncept klinikailag igazolt, nem sebészeti zsírbontó kezelése, amely a problémás területekre helyezett applikátorokat használ, hogy energiát szállítson a bőr felszíne alá, ahol az lebontja és elpusztítja a zsírsejteket – ezt a folyamatot lipolízisnek nevezik.
A cseppfolyósított zsírsejteket az immunrendszer természetes módon üríti ki a szervezetből. Ez hatékonyan csökkenti a zsírt. Az eredmény egy simább, karcsúbb, kontúrosabb megjelenésű test.