3F Klub

(Friends of Figur)

Figur’ART Testszépítő Center

Klubtagsági Program

Figurart klubtagság 1280x600

10 érv, amiért érdemes belépni a Figur’Art hűségklubba!

1. Mert klubtagként a kedvezmények összevonhatóak! Ezáltal akár FÉLÁRON is igénybe veheti azokat a professzionális koreai és angol gépparkkal végzett kezeléseket, amelyekért eddig a fővárosba utazott!

2. Nekünk fontos az IDŐ! Egy elfoglalt nő siet, nincs ideje. Professzionális technológiával rendelkező felsőkategóriás gépeink hatékonyabban, rövidebb időn belül érik el a kívánt hatást.

3. 3F KLUB NAP keretében kipróbálhat olyan kezeléseket, amelyek már felkeltették az érdeklődését, de még nem döntött. Az első lépésekhez bátorság kell, de ha megléptük, elindulunk vágyaink útján a siker felé!

4. GYEREKBARÁT szalon vagyunk! Klubtagjaink részére a kezelések alatt igény esetén gyermekfelügyeletet biztosítunk. Legyen a vendégünk gyermekével együtt!

5. UNISEX szalon vagyunk. Klubtagunk választhat 1 fő hozzátartozót/párt (lehet akár nő akár férfi vendég), aki Kedvezményes tagként további akciókat, ajándékokat és kedvezményeket vehet igénybe nálunk. Nők és férfiak számára egyaránt elérhető, vonzó megoldásokat kínálunk!

6. MÁLYVARÓZSA Vitálbárunkban 3F Klub tagként -7 % kedvezménnyel vásárolhat teljes termékkínálatunkból!

7. Időszakos KÓSTOLÁS-on és termékpróbán vehet részt. Nem ismeri márkáinkat? Tesztelje!

8. Kérdése van? Táplálkozási ajánlások DIETETIKUS által.

9. Időszakos TOMBOLA játékunkban automatikus részvételt kap minden érvényes 3F Klubtag és Kedvezményes tag. Próbálja ki szerencséjét!

10. PARKOLÁS? Nálunk nem gond! 3F Klub tagként a szalon mögötti zárható parkolóban ingyen parkolhat a kezelése ideje alatt. Érkezzen hozzánk kényelmesen, parkoljon biztonságban!

 

A 3F Klubtagság feltételei

  • 6 hónapon belül 1 db VIP csomag megvásárlása vagy
  • 6 hónapon belül összesen 500.000 ft feletti összegben igénybe vett szolgáltatás (kedvezmények nélkül).

A 3F Klubtagság érvényessége

  • 6 hónap
  • tagság felmondásáig